Технологии

Технологии
18 август 2022

Технологии

Тук ще намерите цялата информация за иновативните ни технологии, които са интегрирани в нашите продукти с марка BWOLF за работно облекло, защитни обувки, ЛПС и b-well за медицинско облекло и сабо. Всеки един метод е резултат от дългогодишни разработки на нашите специалисти. Стремежът да удовлетворим желанията и работните потребности на клиентите ни е и нашата мотивация да създадем съвременни технологии, които максимално кореспондират с тях. За ваше удобство и улеснение при избор на продукт, ние сме обозначили всеки артикул със съответстващата го технология.

Re-bounce

Re-bounce е модерна технология, която се прилага при направата на обувки с марката BWOLF. Вграденият в ходилото метод позволява енергията максимално да се връща към тялото. Имплементирането ѝ допринася за намаляване на умората и повишаване на активността.

Re-bounce

CL 40

Colour Last 40°C е модерна технология, която се използва в производството на платове. Изработените облекла от този текстил са с изключителна издръжливост на цветовете. Методът гарантира устойчивост на цвета на дрехата до 50 пранета, при температура от 40 градуса.

CL 40

CL 60

Colour Last 60°C е модерна технология, която се използва в производството на платове. Изработените облекла от този текстил са с изключителна издръжливост на цветовете. Методът гарантира устойчивост на цвета на дрехата до 50 пранета, при температура от 60°C градуса.

CL 60

3D Flex

3D Flex е ексклузивна технология, която се използва във всички изделия изработени от плат със съдържание на еластан от 2% или повече. Тя дава възможност за разтегливост на плата във всички посоки, което осигурява необходимата свобода на движение и комфорт по време на работа. При направата на медицински облекла с марка b-well се използват висококачествените платове с технологията 3D Flex.

3D Flex

Re-flect

Re-Flect е технология интегрирана в почти всички облекла и обувки с марката BWOLF. Методът повишава видимостта в мрачни условия. Постигнат е чрез поставяне на специални светлоотразителни ленти или елементи, които спомагат за увеличаване на отразяването на светлината.

Re-flect

Ergo Plus

Ergo Plus е уникална технология използвана в производството на стелки за работни обувки с марката BWOLF. Тя осигурява допълнителна мекота и абсорбация на енергията, което я превръща в максимално ергономична стелка. Този метод гарантира ненадминат комфорт по време на динамичния работен ден.

Ergo Plus

4x4 Grip

4X4 Grip е специално разработена технология за оптимално сцепление на обувките с марка BWOLF. Приложима е при условия на труд в силно омаслена или влажна работна среда. Интегрирането на този метод в подметките дава гаранция за по-добра стабилност, сигурност и увереност в хлъзгава среда.

4x4 Grip

X-Light

X-Light е нова технология, която позволява достигането на минимално тегло на работните обувки с марките b-well и BWOLF. Методът е постигнат, чрез внедряване на изключително леки материали в ходилото, бомбето, пластината и саята. Разработен е, за да удовлетвори потребителя и да облекчи максимално умората в крайниците при дълги работни дни.

X-Light

Airflow

Airflow е иновативна технология, която позволява да се постигне оптимална възможност за циркулация на въздух и проветрение на обувките с марка BWOLF. Посредством нея, температурата в обувката остава максимално комфортна, дори и при много високи температури. Технологията се препоръчва при работа през лятото и при горещи условия на труд.

Airflow

3D Grip

3D Grip е технология, която дава възможност за здрав и уверен захват при работа с хлъзгави предмети. Всички работни ръкавици с марката BWOLF, които са изработени по този метод, са направени от висококачествени материали. Иновативната технология представя една ненадмината симбиоза между комфорт и захват в една ръкавица.

3D Grip
24 ноември 2021
Лични предпазни средства и безплатно работно/униформено облекло

Във всички предприятия и места, където се осъществява трудова дейност, при извършването на работа, свързана с риск за здравето и безопасността, който не може да се отстрани по друг начин, работодателят осигурява на работещите необходимите лични предпазни средства (ЛПС).

прочети още
23 ноември 2021
Избор на подходящи работни обувки

Изборът на подходящите работни обувки е изключително важен за абсолютно всички, които ценят своето здраве. Особено голямо внимание за избора на подходящи работни обувки трябва да обърнат всички онези професии, който прекарват голяма част от ежедневието си на крак.

прочети още
16 ноември 2021
Задължителни изисквания при избора на работни облекла

Редица фактори трябва да бъдат взети под внимание, които да гарантират избора на подходящо работно облекло, което да е съобразено с дейността на фирмата където работим.

прочети още